Procesoptimalisatie en consultancy

Er bestaan heel veel theorieën en regels voor het verwerken van kunststoffen die we in duizenden boeken kunnen terugvinden. In de praktijk worden we echter vaak geconfronteerd met problemen waarvan de oplossing niet zo makkelijk terug te vinden is, vaak omdat er meerdere oorzaken voor het probleem zijn. In dergelijke gevallen kan een portie gezonde logica samen met een flinke dosis ervaring vlugger tot een oplossing leiden.

Bij Euro-Stel hebben we in de loop der jaren al ontzettend veel ervaring opgedaan met het verwerken van kunststoffen. Dankzij doorgedreven studie, onderzoek, testen, prototypes en ruime feedback van onze klanten zijn we erin geslaagd om uit te groeien tot specialisten op het gebied van de kunststofverwerking. Bedrijven kunnen steeds beroep doen op onze ervaring om problemen op te lossen en hun proces te optimaliseren.

Kunststofverwerkers kunnen allerlei problemen hebben, zoals bijvoorbeeld:

  • te lage opbrengst
  • slechte smelthomogeniteit
  • te hoge drukken
  • slechte dosering
  • te veel slijtage
  • te hoge temperaturen

Euro-Stel zal samen met de klant het probleem of de situatie bestuderen en vervolgens voorstellen doen om het probleem op te lossen of het proces te optimaliseren. Om de problemen van onze klanten zo efficiënt en zo snel mogelijk op te lossen is het belangrijk dat we voldoende informatie van onze klanten bekomen. We maken gebruik van een vragenlijst om alle nodige informatie van u te bekomen. U kan deze vragenlijst in PDF-formaat hier downloaden. Neem gerust contact met ons op en fax ons de ingevulde vragenlijst, dan zullen we al het mogelijke doen om u zo spoedig mogelijk te helpen!